Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Ξένες γλώσσες: απαραίτητο επαγγελματικό προσόν στην αγορά εργασίας


Η γνώση ξένων γλωσσών είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαραίτητα προσόντα στην προσπάθειά μας για εύρεση εργασίας, ειδικά εάν οι βλέψεις μας δεν περιορίζονται στην Ελλάδα αλλά μελετάμε και την περίπτωση εργασίας στο εξωτερικό. Για τους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί επίσης σημαντικό εφόδιο, ικανό να δώσει ώθηση στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.


Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του να μάθει κάποιος ξένες γλώσσες σε σχέση με την απόκτηση πολλών άλλων δεξιοτήτων, είναι ότι οι ξένες γλώσσες δεν «απαξιώνονται», καθώς είναι διαχρονικά απαραίτητες. Μαθαίνοντας κάποιος μία ξένη γλώσσα ξέρει ότι έχει ένα εφόδιο για πάντα, ένα προσόν που δε θα απαξιωθεί και δεν θα αχρηστευτεί με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα και αν αλλάξει επάγγελμα ή απασχόληση, η γνώση ξένων γλωσσών θα παραμείνει χρήσιμη.

Τα ζητούμενα για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες είναι τέσσερα: να μάθει γρήγορα, να μάθει σωστά, να μάθει με χαμηλό κόστος και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή μίας εξειδικευμένης σχολής ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Η Ευρωδιάσταση προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να μάθει βασικά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά σε 6 έως 10 μόνο μήνες, με ταχύρυθμα μαθήματα.

Για όσους ενδιαφέρονται και για την απόκτηση πτυχίων, ένα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίων στην Ευρωδιάσταση ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Όλα τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ενώ υπάρχουν συχνά και προσφορές που μπορεί να εκμεταλλευθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.


Περισσότερες πληροφορίες για «ταχύρυθμα - εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών, εκπτώσεις για εκμάθηση ξένων γλωσσών, οικονομικά πακέτα για εκμάθηση Αγγλικών – Γαλλικών – Γερμανικών – Ιταλικών – Ισπανικών από ενήλικες», μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0 και 210-38.44.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα).